Kaft372.png

LEIDSCHRIFT 37.2 IS KLAAR!

In deze tweede editie van het jaar besteden wij aandacht aan Fake News en desinformatie. Met onder andere artikelen over Romeins nepnieuws, conservatieve complottheorieën en de hermeneutische medaille. 

Logo Social media.png

NIEUW PODIUMARTIKEL!

Er staat een nieuw podiumartikel online. Ditmaal een artikel van Nina Witteman getiteld 'Food for thought: het taboe op kannibalisme in historische context'. Het artikel is te lezen via de link hierboven.

420px-Rembrandt_Scholar_at_the_Lectern.jpg

PUBLICEREN? DAT KAN IN LEIDSCHRIFT!

Ben jij student geschiedenis en wil jij met jouw werkstukken meer halen dan alleen goede cijfers? Dan kan jij misschien wel publiceren in Leidschrift! Binnen het thema van ieder nummer bieden wij ruimte voor één studentenartikel. Ontdek hier welke thema's er komend jaar aankomen.

Logo Social media.png

WORD VRIEND VAN LEIDSCHRIFT!

Wilt u helpen ons blad te ondersteunen, zodat Leidschrift historisch onderzoek beschikbaar kan blijven maken voor een groot publiek en een platform kan blijven bieden aan studenten? Word dan Vriend van Leidschrift! Mail naar redactie@leidschrift.nl voor meer informatie.

DSC_1091.JPG

WORD ABONNEE VAN LEIDSCHRIFT!
 

Voor slechts €21 wordt u abonnee en ontvangt u driemaal per jaar de nieuwste editie van Leidschrift. Klik hier voor meer informatie over abonnee worden, studentenkortingen en onze speciale aanbiedingen.