Contact

Adres

Stichting Leidschrift
Doelensteeg 16
2311 VL Leiden

Abonnees

Als u een jaarabonnement wilt op Leidschrift, kunt u het formulier invullen.

Als al verhuist of u wilt een andere wijziging doorgegeven kan dat via dit wijzigingsformulier.

Het opzeggen van uw abonnement kan per e-mail met dit formulier of per post (zie hierboven).
Opzeggingen dienen voor het begin van het nieuwe kalenderjaar binnen te zijn.

Bestellingen

Het bestellen van nog beschikbare uitgaven van Leidschrift kan via de webwinkel.

Auteurs

Potentiƫle auteurs kunnen met suggesties voor thema's of artikelen terecht bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voorstellen worden zeer op prijs gesteld, maar er kan geen garantie worden gegeven dat suggesties ook worden uitgewerkt dan wel gebruikt.

Adverteerders

Het is mogelijk om te adverteren in Leidschrift. Hiermee bereikt u een doelgroep bestaande uit studenten, alumni, docenten (VO en WO) en geschiedenis enthousiastelingen. Voor meer informatie en de schappelijke advertentietarieven kunt u contact opnemen met de afdeling aqcuisitie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Boekhandels

Als u Leidschrift wilt opnemen in het assortiment van uw boekhandel, kunt u daarover contact opnemen met het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor boekhandels gelden aangepaste tarieven en kan worden geleverd op basis van consignatie.
 

Overige

Alle overige vragen kunt u stellen per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of per post naar bovenstaand adres.

IBAN

NL24 INGB 0005 1863 72